Loud Crowd tim

Šta radimo?

Želimo da otvorimo prostor za realizaciju društveno važnih ideja, da olakšamo pristup materijalnim i nematerijalnim dobrima koji su pojedincu ili grupi potrebni za realizaciju zdrave i dobre ideje.

Želimo da bez kompromisa konstantno i uporno podižemo svest o pojedinačnom i grupnom značaju brige za životnu sredinu i radno okruženje i njihovoj opštoj dobrobiti kao i da dajemo preporuke i rešenja, inspirišemo i ohrabrimo odgovornije ponašanje i ophođenje prema životnoj sredini.

Želimo da budemo podrška za sve one pojedince, grupe i organizacije sa projektima i idejama koje uključuju borbu za ravnopravnost, poštovanje i implementaciju ljudskih prava, poboljšanje položaja marginalizovanih, slabo vidljivih i manjinskih grupa, ali i još konkretnije, da radimo na novim, boljim rešenjima, promeni svesti i promeni zakona.

Kako to radimo?

Kroz edukaciju, mentorstvo, obuke, konsalting, istraživačke aktivnosti, razvoj predloga rešenja, kreiranje javnih politika. Angažujemo eksperte i konsultante kroz projektne aktivnosti iz oblasti relevantnih za realizaciju projekata uz podršku široke mreže saradnika u vidu pojedinaca ili organizacija.

No posts were found for provided query parameters.

Naša načela

Podrška je važna

Loud Crowd podržava pojedince i grupe sa važnim idejama, inicijativama i projektima koji imaju potencijal za razvoj i koji su kreirani za opšte dobro, ali nisu dovoljno vidljivi ili ne znaju kako do cilja.

Podršku pružamo kroz obrazovanje, obuku i mentorstvo radi unapređenja i osnaživanja potencijala, jačanja kapaciteta, kao i ostvarenja intelektualne (idejne) i materijalne nezavisnosti samih projekata formalnih i neformalnih timova i pojedinaca.

Svest o tome da smo svi deo zajednice, otvara nam prostor za akciju. Minimum doprinosa koji svaki pojedinac može da pruži za bolje društvo, želimo da generišemo i ojačamo. Dobrovoljnim uključivanjem i učešćem svakog od nas (pojedinačno ili u okviru inicijativa) u kreiranju, afirmaciji i realizaciji tema izuzetno značajnim za društvo, možemo da se nadamo takvom društvu.

Bilo da ste zainteresovani za zaštitu životne sredine, poštovanje ljudskih prava ili bolji položaj marginalizovanih grupa, tu smo za vaše ideje.

Zajednica je stub

Nismo sami. U realizaciji naših ciljeva i ideja okupljamo iskusne i ugledne eksperte i aktiviste iz brojnih oblasti sa kojima zajedno, a za potrebe vaših ideja i projekata, razvijamo strategije, razmenjujemo iskustva i znanje, predlažemo rešenja, mapiramo taktike ali kreiramo i javne politike u procesima istraživačkog i edukativnog karaktera, kako bismo zajedno došli do modernizovanja i poboljšanja socijalne, ekonomske, ekološke i političke atmosfere u zemlji i regionu, uz implementaciju postulata ljudskih prava u svim segmentima delovanja.

Time olakšavamo pristup javnosti temama od zajedničkog interesa, dobrovoljno uključivanje javnosti (od specifične – stručne tj. ekspertske, pa sve do najšire javnosti), čijom podrškom i  doprinosom u kreiranju, afirmaciji i realizaciji tema izuzetno značajnih za društvo, radimo na poboljšanju uslova za bolji i kvalitetniji život, kako u lokalnim zajednicama, tako i u regionu, pa i šire.

Glas je snaga

Moramo da dignemo glas. On nam daje snagu. Više glasova, veću snagu. Kako to radimo? Znanjem, iskustvom i strašću, svaku zamisao od konkretne koristi za društvo želimo da učinimo vidljivom, relevantnom i primenjivom. Jer ona nije samo vaša, ona je važna za sve nas. Kao takva treba da bude i pericpirana od strane šire javnosti.

To radimo razvijanjem temeljnih i jasno usmerenih komunikacijskih strategija i rešenja. Podižemo vidljivost, radimo na izgradnji potencijala, promociji i boljoj komunikaciji samih ideja, inicijativa i projekata. Produkcijom savremenih komunikacijskih formi u elektronskim i novim medijima, kao i izdavačkom delatnošću u oblasti savremenih metoda i trendova podsticanja i podrške društveno značajnih projekata, idemo i korak dalje ka edukaciji javnosti, pojedinaca i grupa.

Da konačno progovorimo jezikom koji svi razumeju. I da nas svi čuju.

Spajamo!

Od svog osnivanja uspostavljamo partnerstva sa organizacijama i entitetima sa kojima delimo interesovanja i ciljeve i kojima pružamo podršku u iznalaženju najboljih rešenja i realizaciji dobrobitnih ideja kroz znanje, iskustvo i dobru volju. Velike promene pravimo zajedno.

Loud Crowd tim

Dusan Vulovic

Dušan Vulović

Founder / President

ivana srdanovic

Ivana Srdanović

Communications Manager

Tanja Gostiljac

Tanja Gostiljac

Finance & Legal

Back to top