Loud Crowd

Potpisan ugovor o saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd

Loud Crowd i Naučno-tehnološki park Beograd (NTP) potpisali su 6. aprila 2021. godine ugovor o pružanju usluga u cilju realizacije projekta “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.

Ugovor predviđa pružanje ekspertskih usluga Loud Crowd tima za davanje podrške u ovladavanju znanjima, kreiranju i sprovođenju crowdfunding kampanja namenjenih startapima i članovima naučno-tehnoloških parkova u Beogradu, Nišu i Čačku.

Angažovanje Loud Crowd eksperata u oblasti crowdfundinga radi realizacije radionica za startape i članove sva tri NTP, neophodno je kako bi učesnici projekta ovladali osnovnim znanjima iz crowdfundinga u cilju ubrzanja napretka i pristupa alternativnim izvorima finansiranja. Takođe, projektom je predviđeno i održavanje savetodavnih sesija sa startapima i članicama NTP, u cilju dobjanja direktne ekspertske podrške za kreiranje strategija i vođenje crowdfunding kampanje u skladu sa specifičnostima poslovnog modela svakog startapa.

Podrška Loud Crowd-a ovom projektu odnosi se na realizaciju minimum tri radionice za startape i članove NTP, uz nekoliko ekspertskih sesija kroz koje će biti podržano minimalno pet startapa i članova NTP za pokretanje sopstvenih kompanija.  

Radujemo se prilici da znanje i iskustvo našeg tima podelimo sa članovima i startapima u okviru naučno-tehnoloških parkova.

Back to top