Loud Crowd

Mali seoski park realizovan od sredstava prikupljenih na platformi Dobri Dabar!

Na crowdfunding platformi Dobri Dabar, koja je pokrenuta u februaru ove godine, sve kampanje su uspešno realizovane, mnoge od njih sa prekoračenim ciljanim iznosom. Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da su svi projekti koji su prikupili sredstva za svoje ideje na platformi, u ovom vrlo kratkom periodu uspeli da ih u celini realizuju, tj. da sredsta odmah stave u namenu.

Uspešno realizovana kampanja na platformi Dobri Dabar, projekat „Mali seoski park” za izgradnju malog seoskog parka oko malog jezera u selu Babina Luka, kod Valjeva, dovela je i do realizacije projekta. Od sredstava prikupljenih na platformi obezbeđen je sav neophodan materijal za klupe i uređenje prostora i pristupilo se pripremnim građevinskim radovima.

U kampanji su ukupno prikupili 105.200 RSD, a sredstva su utrošena za izradu klupa, roštilja, kupovinu cementa, sodera, lepka, nosača kanti za smeće, i dve kante za smeće.

U tri volonterske akcije, volonteri Zavičajnog društva „Hadži Ruvim“ iz Babine luke, uradili su dve betonske ploče, postavili betonski roštilj, napravili i postavili tri metalne klupe, postavili dve kante za smeće, uredili zelenu površinu oko jezera, poribili jezero sa selekcionisanim šaranom i japanskim Koi šaranom.

U sledećoj volonterskoj biće postavljena i pečurka za sedenje i time kompletiran mali seoski park. U međuvremenu su organizovali Kup Srbije u MTB biciklizmu, a za ovaj rad će biti nagrađeni 5. decembra za najbolji volonterski projekat u Srbiji u okviru programa ,,Šta nam teško”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top