Loud Crowd

Rezultati kampanje Volonterskog centra Vojvodine

Nekoliko meseci nakon završetka kampanje “Za još jednu volonTuru! // For another volunTour!” Volonterskog centra Vojvodine koja je na crowdfunding platformi Dobir Dabar uspela da okupi brojnu zajednicu i pre roka obezbedi sredstva za dalji, nesmetan rad centra, dajemo kratak pregled rezultata kampanje i aktivnosti koje su sprovedene od novca prikupljenog u kampanji.

Zahvaljujući sredstvima prikupljenim na platformi Dobri Dabar, Volonterski centar Vojvodine zaposlio je jednu osobu u svom timu i pokrenuo nekoliko volonterskih inicijativa. Već mesec i po dana u timu Volonterskog centra Vojvodine radi nova koleginica, koja je angažovana zahvaljujući sredstvima prikupljenih u kampanji.


Zahvaljujući pomoći brojne zajednice okupljene oko Volonterskog centra Vojvodine, uspeli su da zaposle jednu novu osobu na poziciji koordinatora programa, a sada, osim njihovih volontera, imaju i dve osobe koje redovno rade za VCV, što ih čini efikasnijim i spremnijim za sve buduće poduhvate.

Osim toga, uskoro pokreću i podkast na temu (anti)militarizma, a organizovaće i nekoliko predavanja za mlade žene koja će se baviti temama kao što su zastupanje i žensko organizovanje. Pored toga, do kraja godine će objaviti i kratku vegansku kuvaricu koju će pratiti tri radionice veganskog kuvanja!

Na kraju, želimo da vam se u ime Volonterskog centra Vojvodine, a i u naše ime još jednom svima zahvalimo na podršci i pomoći i pozivamo vas, ako želite i ako ste u mogućnosti, da ih redovno podržavate kroz platformu Patreon koji bi njihov rad učinili finansijski stabilnijim i nezavisnijim.

Takođe, Volonterski centar Vojvodine je uvek otvoren za nove ideje i partnerstva, tako da ako želite da se upoznate sa njima i sarađujete, ili samo imate predlog u vezi sa njihovim aktivnostima pišite im na mejl, ili ih kontaktirajte preko Fejsbuka ili Instagrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top